Pravda iz m:tel-a – imate prijatelje :)

Čini se da ovaj sistem “dok ćutiš – j…. ćemo te” funkcioniše i kod nas, jer čak i giganti popuštaju kad se malo pobunimo. Iako sam ja svoju pobunu počeo davno prije Tunisa, Egipta i RS, tek sad je nastupio rezultat:

Odgovor m:tel-a na moj prigovor
Odgovor iz m:tel-a na moj prigovor

Šta da kažem nego – zadovoljan sam. Još da su im telefoni malo jeftiniji nego što su u prodavnicama… možda čak ne raskinem pretplatu jednog dana kada/ako mi firma vrati broj 🙂

Sad, mnogi će reći da 13 maraka (+PDV) i nije nešto značajno, ali to je 13 maraka (+PDV) koje ja NISAM potrošio a (greškom?) su mi naplaćene. Nije bitna količina, bitan je princip. I bitno je da bar nešto funkcioniše kako treba. Danas m:tel, a sutra će neko dobiti povrat novca za artikal koji je lažno reklamiran ili povrat obaveza koje je platio državi a zatvorio je preduzeće prije isteka uplaćenog perioda ili ima pravo na umanjenje… bitno je suprotstaviti se. Tek kada bude dovoljan broj onih koji se suprotstavljaju, a vjerujem da će ih biti, onda će onome ko odgovara na sve te prigovore dop….. pa će sistem da se popravi tako da se više ne čine te greške.

Update – 2011/02/14 16:10

Pošto sam dobio par pitanja u vezi svoje žalbe, pronašao sam i nju:

Prigovor koji sam poslao u m:tel povodom računa na kom nije obračunan bonus
Prigovor na račun iz m:tel-a